Muat turun Sembang Workplace untuk PC dan Mac

Aplikasi komputer meja Sembang Workplace untuk Windows dan Mac membolehkan anda bersembang dengan rakan sekerja anda. Ini ialah alternatif untuk bersembang dengan rakan sekerja di Workplace dalam pelayar komputer meja.
Untuk memuat turun aplikasi Sembang Workplace untuk komputer anda, mula-mula pastikan anda log masuk ke Workplace pada pelayar yang anda gunakan. Kemudian, klik salah satu pautan di bawah bergantung pada sistem operasi anda:
Jika anda log masuk ke Workplace pada pelayar yang anda gunakan dan anda masih menghadapi masalah memuat turun Sembang Workplace, maka anda mungkin perlu mengemas kini sistem operasi anda.
Nota: Sembang Workplace tidak memerlukan hak istimewa pentadbir, jadi sesiapa sahaja seharusnya dapat memasang aplikasi ini melainkan disekat oleh pentadbir sistem.
Ciri pada aplikasi Sembang Workplace
Aplikasi Sembang Workplace membolehkan anda:
  • Bersembang dengan 1 orang atau satu kumpulan
  • Menerima pemberitahuan secara terus pada aplikasi
  • Buat panggilan audio/video kepada seseorang atau satu kumpulan secara terus
Ketahui lebih lanjut tentang cara menggunakan Sembang Workplace.
Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang versi aplikasi Workchat yang disokong dan peningkatan yang disertakan dalam setiap keluaran dengan melawati Pusat Sumber Teknikal.
Letak atur Sembang Workplace MSI untuk organisasi anda
Ketahui cara menggunakan aplikasi Sembang Workplace melalui pemasang Windows (atau pakej .msi) supaya aplikasi itu dipasang untuk semua pengguna dalam organisasi anda.
Adakah ini membantu?
Ya
Tidak