Apakah jenis pelan Workplace yang berlainan?

Workplace AsasWorkplace LanjutanWorkplace Perusahaan
Ciri ProdukWorkplace Asas mempunyai ciri seperti Suapan Berita, kumpulan, sembang dan video langsung. Selain itu, Workplace Asas akan mempunyai ciri pentadbiran seperti Panel Pentadbir, Penyepaduan, pengurusan Orang dan Kumpulan. Selain daripada ciri termasuk Suapan Berita, kumpulan, sembang dan video langsung, Workplace Lanjutan mempunyai ciri pentadbiran termasuk analisis, Panel Pentadbir dan penyepaduan dengan penyedia identiti.Selain ciri di Workplace Lanjutan, Workplace Perusahaan merangkumi masa respons awal Sokongan selama 4 jam, akses kepada pasukan Sokongan Perusahaan khusus, resolusi keutamaan dan akses awal kepada ciri baharu.
Penyederhanaan KandunganKandungan disemak oleh pentadbir komuniti anda.Kandungan disemak oleh pentadbir komuniti anda.Kandungan disemak oleh pentadbir komuniti anda.
Penciptaan Akaun dan Pemadaman AkaunPentadbir komuniti boleh memperuntukkan dan memadam akaun secara terus.Pentadbir komuniti boleh memperuntukkan dan memadam akaun secara terus. Pentadbir komuniti boleh memperuntukkan dan memadam akaun secara terus.
Pemilikan DataPentadbir komuniti mengurus komuniti dan syarikat memiliki serta mengawal data itu. Pentadbir komuniti boleh mengubah suai, memadam atau mengeksport data anda pada bila-bila masa. Pentadbir komuniti mengurus komuniti dan syarikat memiliki serta mengawal data itu. Pentadbir komuniti boleh mengubah suai, memadam atau mengeksport data anda pada bila-bila masa. Pentadbir komuniti mengurus komuniti dan syarikat memiliki serta mengawal data itu. Pentadbir komuniti boleh mengubah suai, memadam atau mengeksport data anda pada bila-bila masa.
Kebolehlihatan SiaranKandungan yang anda siarkan boleh dilihat oleh anda, orang dalam kumpulan anda siarkan atau orang di luar kumpulan yang anda siarkan, jika kumpulan itu ialah kumpulan terbuka. Tambahan pula, pentadbir komuniti juga boleh melihat sebarang data yang anda siarkan, walaupun dalam kumpulan rahsia. Kandungan yang anda siarkan boleh dilihat oleh anda, orang dalam kumpulan anda siarkan atau orang di luar kumpulan yang anda siarkan, jika kumpulan itu ialah kumpulan terbuka. Tambahan pula, pentadbir komuniti juga boleh melihat sebarang data yang anda siarkan, walaupun dalam kumpulan rahsia. Kandungan yang anda siarkan boleh dilihat oleh anda, orang dalam kumpulan anda siarkan atau orang di luar kumpulan yang anda siarkan, jika kumpulan itu ialah kumpulan terbuka. Tambahan pula, pentadbir komuniti juga boleh melihat sebarang data yang anda siarkan, walaupun dalam kumpulan rahsia.
PembayaranWorkplace Asas ialah perkhidmatan percuma. Pelanggan Workplace Lanjutan mempunyai tempoh percubaan percuma selama 30-hari. Selepas tempoh percubaan percuma, Workplace Lanjutan dikenakan caj.Workplace Perusahaan dikenakan caj.
Bilangan Akaun yang boleh DiciptaTiada had. Tiada had.Tiada had.
Adakah maklumat ini membantu?