Apakah jenis pelan Workplace yang berlainan?

Ini ialah gambaran keseluruhan dua pelan Workplace yang berbeza. Untuk melihat ciri tertentu yang tersedia pada pelan Lanjutan dan Perusahaan, lawati halaman penentuan harga Workplace.
Terdapat dua pelan Workplace yang berbeza. Mereka dibilkan setiap bulan berdasarkan bilangan orang yang aktif dalam Workplace anda.
Lawati halaman penentuan harga Workplace untuk melihat senarai penuh ciri yang disertakan dengan setiap pelan.
Workplace Lanjutan
Workplace Lanjutan dibina untuk menghubungkan seluruh organisasi di Workplace. Ia mengandungi ciri Workplace yang biasa seperti Sembang, Video langsung dan Kumpulan, serta kawalan pentadbir. Kos Workplace Lanjutan ialah USD 4.00 bagi setiap individu, setiap bulan. Dengan Workplace Lanjutan, pekerja barisan depan dapat dihubungkan ke Workplace Barisan Depan pada telefon mudah alih dengan harga USD 1.50 bagi setiap individu, setiap bulan.
Workplace Perusahaan
Workplace Perusahaan ialah untuk organisasi yang beroperasi dengan tahap kerumitan yang lebih besar disebabkan oleh saiz atau industri mereka, dan memerlukan tahap sokongan yang lebih tinggi. Ia menyertakan semua ciri dalam pelan Lanjutan, ditambah masa respons sokongan awal selama 4 jam, peleraian sokongan diutamakan dan akses awal kepada ciri baharu. Kos Workplace Perusahaan ialah USD 8.00 bagi setiap individu, setiap bulan.
Adakah maklumat ini membantu?