Pelan

Workplace tersedia pada pelan Asas, Lanjutan dan Perusahaan. Ketahui lebih lanjut tentang memilih pelan yang betul untuk organisasi anda.

Terdapat satu pelan Teras workplace, dengan Tambahan pilihan. Anda akan dibilkan setiap bulan berdasarkan bilangan orang yang dijemput ke Workplace anda.
Lawati halaman harga Workplace untuk melihat senarai penuh ciri yang disertakan.
Adakah maklumat ini membantu?
Workplace Lanjutan direka untuk menghubungkan seluruh organisasi dan berharga $4 seorang, sebulan. Ini pelan yang kami syorkan.
Workplace Perusahaan dibina untuk organisasi yang beroperasi dengan tahap kerumitan yang lebih besar disebabkan oleh saiz atau industri mereka. Harganya $8 seorang, sebulan. Untuk mendapatkan pelan Perusahaan, anda perlu menghubungi pasukan jualan Workplace atau rakan kongsi Workplace.
Pelan Workplace Barisan Depan boleh ditambahkan pada Workplace Lanjutan atau Workplace Perusahaan.
Nota: Lawati bahagian penentuan harga kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang pelan dan penentuan harga.
Adakah maklumat ini membantu?
Workplace mengenakan bayaran rata sebanyak $4 setiap pengguna aktif pada setiap bulan untuk pelan Workplace Lanjutan kami.
Anda akan dicaj untuk semua pekerja dalam komuniti anda, walaupun pengguna tidak menggunakan domain e-mel korporat anda untuk mendaftar masuk.
Sentiasa ingat bahawa mata wang pengebilan adalah dalam USD. Penentuan harga kami tidak termasuk cukai yang dikenakan. Anda boleh melawati bahagian penentuan harga kami untuk mendapatkan maklumat terkini berkenaan harga.
Adakah maklumat ini membantu?