Pelan

Workplace tersedia pada pelan Asas, Lanjutan dan Perusahaan. Ketahui lebih lanjut tentang memilih pelan yang betul untuk organisasi anda.

Ini ialah gambaran keseluruhan dua pelan Workplace yang berbeza. Untuk melihat ciri tertentu yang tersedia pada pelan Lanjutan dan Perusahaan, lawati halaman penentuan harga Workplace.
Terdapat dua pelan Workplace yang berbeza. Mereka dibilkan setiap bulan berdasarkan bilangan orang yang aktif dalam Workplace anda.
Lawati halaman penentuan harga Workplace untuk melihat senarai penuh ciri yang disertakan dengan setiap pelan.
Workplace Lanjutan
Workplace Lanjutan dibina untuk menghubungkan seluruh organisasi di Workplace. Ia mengandungi ciri Workplace yang biasa seperti Sembang, Video langsung dan Kumpulan, serta kawalan pentadbir. Kos Workplace Lanjutan ialah USD 4.00 bagi setiap individu, setiap bulan. Dengan Workplace Lanjutan, pekerja barisan depan dapat dihubungkan ke Workplace Barisan Depan pada telefon mudah alih dengan harga USD 1.50 bagi setiap individu, setiap bulan.
Workplace Perusahaan
Workplace Perusahaan ialah untuk organisasi yang beroperasi dengan tahap kerumitan yang lebih besar disebabkan oleh saiz atau industri mereka, dan memerlukan tahap sokongan yang lebih tinggi. Ia menyertakan semua ciri dalam pelan Lanjutan, ditambah masa respons sokongan awal selama 4 jam, peleraian sokongan diutamakan dan akses awal kepada ciri baharu. Kos Workplace Perusahaan ialah USD 8.00 bagi setiap individu, setiap bulan.
Adakah maklumat ini membantu?
Workplace Lanjutan direka untuk menghubungkan seluruh organisasi dan berharga $4 seorang, sebulan. Ini pelan yang kami syorkan.
Workplace Perusahaan dibina untuk organisasi yang beroperasi dengan tahap kerumitan yang lebih besar disebabkan oleh saiz atau industri mereka. Harganya $8 seorang, sebulan. Untuk mendapatkan pelan Perusahaan, anda perlu menghubungi pasukan jualan Workplace atau rakan kongsi Workplace.
Pelan Workplace Barisan Depan boleh ditambahkan pada Workplace Lanjutan atau Workplace Perusahaan.
Nota: Lawati bahagian penentuan harga kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang pelan dan penentuan harga.
Adakah maklumat ini membantu?
Workplace mengenakan bayaran rata sebanyak $4 setiap pengguna aktif pada setiap bulan untuk pelan Workplace Lanjutan kami.
Anda akan dicaj untuk semua pekerja dalam komuniti anda, walaupun pengguna tidak menggunakan domain e-mel korporat anda untuk mendaftar masuk.
Sentiasa ingat bahawa mata wang pengebilan adalah dalam USD. Penentuan harga kami tidak termasuk cukai yang dikenakan. Anda boleh melawati bahagian penentuan harga kami untuk mendapatkan maklumat terkini berkenaan harga.
Adakah maklumat ini membantu?