Keselamatan dan Undang-undang

Ketahui lebih lanjut tentang memastikan komunikasi Workplace anda selamat, mematuhi permintaan ePenemuan dan memuat turun sijil keselamatan.

Workplace dibangunkan dengan keselamatan sebagai keutamaan teratas. Ia memanfaatkan rangka kerja dan infrastruktur sama berkelas terbaik yang membantu melindungi Facebook. Lihat panduan kami berkenaan keselamatan.
Adakah maklumat ini membantu?
Para pelanggan Workplace boleh memenuhi pematuhan mereka, keselamatan data, perlindungan ancaman dan syarat ePenemuan yang sah dengan memanfaatkan salah satu produk rakan kongsi kami. Baca lebih lanjut tentang cara untuk membina penyepaduan pematuhan.
Adakah maklumat ini membantu?
Untuk maklumat tentang rakan kongsi ePenemuan kami, sila rujuk bahagian ePenemuan, Arkib dan Pematuhan pada dokumentasi pembangun kami.
Adakah maklumat ini membantu?
Artikel ini hanya diguna pakai untuk para pentadbir Workplace.
Pentadbir boleh mengakses salinan pensijilan keselamatan Workplace yang terkini.
Untuk memuat turun pensijilan keselamatan daripada komputer anda:
  1. Klik Panel Pentadbir, kemudian klik Keselamatan.
  2. Klik Lagi, kemudian klik Pensijilan. Dapatkan laporan keselamatan yang anda ingin muat turun dan klik Muat Turun Laporan.
  3. PDF akan dimuat turun ke komputer anda. Anda boleh melihat laporan dengan membukanya daripada sejarah muat turun pelayar anda atau lokasi muat turun pada komputer anda.
Pensijilan dan laporan keselamatan tambahan boleh ditemui di tapak web kami.
Adakah maklumat ini membantu?