Muat turun aplikasi mudah alih Sembang Workplace

Aplikasi mudah alih Sembang Workplace membolehkan anda bersembang dengan rakan sekerja pada telefon mudah alih atau tablet anda. Ini ialah alternatif untuk bersembang dengan rakan sekerja sama ada di Workplace dalam pelayar komputer meja, atau pada aplikasi komputer meja Sembang Workplace.
Anda boleh memuat turun dan menggunakan aplikasi mudah alih Sembang Workplace pada peranti iOS dan Android. Untuk mencari aplikasi Sembang Workplace, buka gedung aplikasi pada peranti anda dan cari Sembang Workplace daripada Meta.
Ciri aplikasi mudah alih Sembang Workplace
Aplikasi mudah alih Sembang Workplace membolehkan anda:
  • Menghantar mesej kepada rakan sekerja individu atau mengadakan perbualan kumpulan
  • Berkongsi fail, foto dan video tanpa had
  • Membuat panggilan suara dan video
  • Hidupkan Jangan ganggu apabila anda sibuk atau tidak bekerja
Mengelog masuk ke aplikasi mudah alih Sembang Workplace
Setelah anda memuat turun aplikasi mudah alih Sembang Workplace, anda perlu mengelog masuk untuk menggunakan aplikasi tersebut. Untuk mengelog masuk, buka aplikasi Sembang Workplace dan ketik Log masuk. Anda perlu memasukkan alamat e-mel atau nombor telefon mudah alih atau nama pengguna anda. Kod log masuk kemudian akan dihantar kepada anda melalui e-mel.
Jika anda biasa mengelog masuk ke Workplace menggunakan kata laluan, anda juga perlu memasukkan kata laluan anda. Jika anda mengelog masuk menggunakan SSO, anda seharusnya dapat mengelog masuk menggunakan butiran ini.
Ketahui lebih lanjut tentang cara menggunakan Sembang Workplace.
Adakah ini membantu?
Ya
Tidak