Apabila saya memautkan satu kumpulan Workplace ke kumpulan lain, adakah pautan tersebut ditunjukkan di bawah bahagian 'Disyorkan oleh Pentadbir' pada kedua-dua kumpulan?

Artikel ini hanya diguna pakai untuk pengguna Workplace Asas dan Workplace Lanjutan.
Tidak, setelah anda mencipta kumpulan terpaut baharu, anda akan mempunyai pilihan untuk memaut kembali ke kumpulan asal. Memaut kembali bermaksud terdapat pautan 2 hala. Kumpulan asal terpaut ke kumpulan baharu dan kumpulan baharu terpaut kembali ke kumpulan asal.
Untuk Memaut Kembali kumpulan, daripada bahagian Perihal kumpulan tersebut, pergi ke Urus Kumpulan Terpaut, pilih menu tetapan di sebelah kumpulan yang anda mahu pautkan kembali dan pilih Pautkan Kembali.
Adakah maklumat ini membantu?